Voorjaars concert!

Ons zeemanskoor bestaat inmiddels dertig jaar nadat we de magische datum van 3 maart jl. zijn gepasseerd. Dat betekent een lustrum jaar en dat gaat niet helemaal stilletjes voorbij natuurlijk. Op zondag 7 april a.s. houden we een voorjaarsconcert met medewerking van het Terschellinger mannenkoor de West Aleta Singers. Zij vieren dit jaar hun vijftig jarig jubileum.

Beide koren hebben ieder tenminste 50 koorleden oftewel een stevige bezetting. Het meerstemmig gezongen repertoire bestaat voornamelijk uit shanties en zeemansliederen,  maar ook zitten er afwijkende pareltjes van liedjes tussen die zeker de moeite van het luisteren waard zijn.

Oftewel voor de liefhebbers een concert om naar toe te gaan en even te genieten van een mooi spektakel. Een muzikaal pallet van kleur en sfeer. Warm aanbevolen!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0