De Agrarische Dagen met De Skúmkoppen

Op 12 januarijl. zouden we een optreden verzorgen voor alle vrijwilligers die betrokken zijn bij het welzijnswerk in De Skule ondertussen nu onder de paraplu van "Connexa". Vanwege een klein stormpje werd dit optreden tot een nadere datum uitgesteld. Er werd een nieuwe datum geprikt namelijk zaterdag d.d. 23 september. "Toevallig" tijdens de AD dagen in Franeker. Met de neus in de butter! Dus genoeg volk op de been. De organisatie had ons optreden in de tuin van de Skule gepland, een prachtige tuin, maar......  Het publiek liep natuurlijk door de Dijkstraat en de Godsacker dus op de kruising bij de brug was natuurlijk de meest ideale plek voor ons optreden en niet in de tuin. De locatie werd op tijd gewijzigd. Een wijs besluit. 

Hoewel het weer deze week helaas met herfstperikelen de AD dagen en de programma's regelmatig dwars zat was de zaterdag een prima "bijna" droge dag. Met drie muzikale optredens op een mooie locatie kwamen we deze middag knap door. Een prima sfeer, leuk publiek en het koor bleek aardig op de stem. Helaas ging de 1e stem bij een oude dijenkletser "West Zuid West" op de kletter waardoor er een muzikale wrijving ontstond. Gelukkig werd deze kleine crash met de gangmaker "Roll the old Chariot along" weer vergeten en rechtgezet. Met dit laatste lied sloten we een verder prima verlopen optreden netjes af.

Buiten de AD organisatie om hadden we toch een mooie muzikale bijdrage aan de AD dagen geleverd en we hebben ons Harlinger koor weer op de kaart gezet in de "Parel van Fryslan". 

Reactie schrijven

Commentaren: 0