Skúmkoppen naar Menaldum

Donderdag 22 juli hadden de Skúmkoppen een mooi buitenoptreden en twee dagen later waren we te gast in verzorgingshuis Nij State te Menaldum. Dit optreden was zondermeer een groot succes. Mede te danken aan de schitterende ambiance waarin wij mochten optreden. Na een hartelijk welkoms woord startten we met ons lijflied "Wij binne de Harlinger Skúmkoppen". Na dit lied weet men meteen goed waar wij vandaan komen. Het moet wel gezegd worden het aantal Harlinger zangers zijn langzamerhand in de minderheid. Na een goed halfuur mochten we ons te goed doen aan koffie met slagroomsoezen. Na de pauze weer een goed halfuur het talrijke publiek mogen vermaken. Gezien de reactie van het publiek komen we vast nog wel een keer terug op deze prachtige locatie. Het is al eerder gezegd dit optreden was een succes. Onze dirigent memoreert het vaak, wij komen in binnenlocaties heel goed tot ons recht. Deze middag heeft dit ook weer bewezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0