Succesvol en droog optreden op de Vlootdag.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen werd het op zaterdag 1 april jl. een grijze,  frisse, maar droge dag. Een geluk voor de organisatie, deelnemers en het publiek natuurlijk. De Skúmkoppen waren traditie getrouw ook present. Het koor dat voor ons zou optreden had afgezegd vanwege de weersvoorspellingen. Wij niet natuurlijk. Echte "diehards" als we zijn.

Om 14.00 uur conform de planning gingen we los. Het publiek had er zin in en wij ook natuurlijk. De sfeer zat er al rap in en het blokje was zo voorbij. Tijd voor een bakje of een versterkertje voor de keel in de Admiraal. Het ontvangstlokaal van rederij "Vooruit". Met een hapje en een drankje achter de kiezen op naar het tweede blokje. Ook meteen de stemming er weer in bij  ons en het publiek. Ondertussen had Johny Rap een verklede piraat en achterneef van Dep het druk met foto shoots, maar ook met het volgen van onze liederen. Maar dit even terzijde. Het blokje was ook deze keer al weer snel voorbij. In de opvolgende pauze weer even opwarmen in de Admiraal en op naar het derde en laatste blokje. Met nog steeds voldoende toehoorders werd ook het laatste blok met enthousiasme afgerond. Ons eerste buitenoptreden van dit jaar was een feit. Met een knappe koorbezetting, droog weer en leuke optredens kunnen we terugblikken op een geslaagde middag.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0