Optreden Midwinter muziekfestival in de Skule

Op donderdagavond 10 januari jl. was het de bedoeling dat ons koor voor de eerste keer in het nieuwe jaar weer zou optreden. Dit keer bij het Midwinter muziekfestival in Welzijn centrum de Skule in Franeker. Het festival was bedoeld om alle vrijwilligers van De Waadhoeke in het zonnetje te zetten. Op de eerste repetitie avond had het koor nog even flink gerepeteerd voor dit optreden. Maar helaas werd afgelopen donderdagmorgen door de organisatie besloten om het avondprogramma af te lasten vanwege stormachtige weersvoorspellingen in de avond.

Men wilde geen risico lopen met een speciaal voor deze gelegenheid op te zetten partytent.

Dus helaas....muzikale geen pindakaas! Misschien een nieuwe poging bij een Midzomer muziekfestival? Het is maar een idee.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0