Optreden en film Fishermanfriends in De Koornbeurs


Op zondag 5 februari 2023 wordt in de Koornbeurs te Franeker de film Fishermans-Friends getoond. Een film die zich afspeelt in het Zuid westen van Engeland en waarin een shantykoor een hoofdrol speelt. Een halfuur voor de film begint en misschien ook na de  film  zal het zeemanskoor “de Skúmkoppen” met genoegen diverse zeemansliederen en shanties ten gehore brengen. Het zeemanskoor wordt begeleidt door drie accordeonisten  en een violist. De muzikale leiding is in handen van de dirigent Sjoerd de Boer. Het belooft een bijzondere en sfeervolle middag te worden met  een passende combinatie van muziek, zang en film. Voor de liefhebbers een must om hierbij te zijn!

 

Op de website van de Koornbeurs vindt u meer gegevens over deze filmmiddag.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ubbo Posthuma (donderdag, 12 januari 2023 00:25)

    Dat wordt vast een mooi optreden, succes allemaal!