Hervatting repetitie. Tweede poging!

Hallo beste lezers,

Terug van weggeweest. Het heeft even geduurd na de vorige opstart maar vanaf eind juni jl. mochten we conform de aangepaste coronamaatregelen de repetities weer hervatten. Nog wel met inachtneming van de 1,5 mtr afstand regel maar toch.  Eindelijk!  Vanwege de nog geldende maatregelen repeteren we inmiddels vanaf dinsdag 10 augustus jl. in de Geref. kerk De Haven in Harlingen.  Op zich een prima locatie, maar ook hier is de akoestiek overweldigend en speelt de nagalm de verstaanbaarheid van sprekers en solisten voor onze oortjes parten. Maar we kunnen weer zingen en dat maakt het hele koor weer blij en gelukkig. We hebben hier zoals zoveel koren lang op moeten wachten maar we zijn weer goed bezig. Ondanks de lange duur van het niet kunnen zingen blijkt het repertoire nog goed tussen de oren te zitten. Oftewel de schade valt mee.  Op 17 september a.s. horen we van de overheid of de 1,5 mtr. komt te vervallen. Dan kunnen we weer verhuizen naar ons eigen honk Het Vierkant. Dan kunnen we weer repeteren zoals we gewend waren in de juiste setting. Nog even geduld en dan zijn we hopelijk weer terug bij "normaal".

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0