Het laatste nieuws

Na de uitbraak van het corona virus in China kwam het virus in Maart jl.in Europa en sloeg daarna toe over de hele wereld. De impact is groot. Veel mensen en dan met name de kwetsbare ouderen overlijden als gevolg van het virus. Mensen moeten in hun huizen blijven en mogen in sommige landen alleen voor de noodzakelijke boodschappen nog naar buiten. In Nederland is dit nog niet verplicht maar moet contact met elkaar zoveel mogelijk worden vermeden. Er wordt een zware wissel getrokken op de bevolking. Zowel voor degene die zoveel mogelijk moeten thuisblijven als ook voor degene die moeten/willen/kunnen werken. De overheid probeert alles in overleg met de wetenschap zo goed mogelijk aan te sturen en het virus onder controle te krijgen met behulp van alle gezondheidsorganisaties en medewerkers.

 

Ook voor het culturele leven is het momenteel pas op de plaats. Geen optredens, repetities en alles wat er bij komt kijken. 

Tot nader order zijn ook alle repetities en optredens van De Skumkoppen opgeschort of inmiddels afgelast. Jammer maar we zitten allemaal in het zelfde schuitje en moeten het met elkaar doorstaan. En daar gaan we voor! Pas goed op je zelf en denk om je naasten!

Volg het laatste nieuws en onze agenda. Voor je het weet staan we weer op de planken!

Reactie schrijven

Commentaren: 0