Verrassingsoptreden voor Jan van Houten

Jan hield zijn verjaardagsfeestje, lees receptie, in de aula van Almenum. Hij had wel een vermoeden dat er mogelijk een kleine afvaardiging van het zeemanskoor langs zou komen, maar je weet het maar nooit. De verrassing was voor hem des te groter toen bleek dat er een hele grote afvaardiging  van het koor kwam binnen zeilen omstreeks 15.30 uur.

"Ik hef nooit weten dat ik su populair bin in ut koor" aldus Jan. En Jan genoot van de gezongen liedjes waarvan een deel zeker zijn voorkeur had. Ook het aanwezige gezelschap vond het allemaal prachtig. Jan had aan het eind van het optreden nog een persoonlijk verzoek dat het prachtige lied Isle of Hope kon worden gezongen door Dennis en dat gebeurde. Hierna schaarden de Skúmkoppen zich aan de lange tafel voor een borrel op Jan zijn tachtigste verjaardag. Voor Jan werd het een prachtige dag die ongetwijfeld tussen zijn oren zal blijven hangen. 

Hiermee was tevens het eerste optreden van de Skúmkoppen in 2020 een feit!

Reactie schrijven

Commentaren: 0