Optreden Kerstmarkt Franeker

 Ook dit jaar waren wij als Skúmkoppen uitgenodigd in Harlingen en Franeker. Helaas werd Harlingen op voorhand afgelast vanwege de te verwachtte harde wind. Na een woelige nacht leek het in Franeker beter te gaan. Ons eerste optreden was op het Leeuwarderend. We namen plaats voor de winkel Wel Geschikt. Helaas was er misschien door de kou of het nog vroege tijdstip op de middag weinig publiek hetgeen niet echt motiveerde. Maar fijn we gingen los. Het werd een leuk blokje, maar beslist niet alles ging goed of naar wens zoals we wilden. Hierna schoven we door naar de Dijkstraat voor het tweede blokje. Ditmaal niet op een koude en tochtige hoek maar even verder de straat in voor de Expert winkel. Een mooi plekje en met veel publiek dit keer. Het zingen ging ook veel beter. Het leek wel of we door het publiek werden gedragen . Voor de dirigent was dit zeker van toepassing. Zwaaien naar het koor en daarnaast naar alle bekenden die voorbij kwamen. Een mooi en plezierig blokje dit keer. Daarna voor het derde en laatste blokje naar de tent op de Breedeplaats voor De Doelen. Hier konden we binnen zingen in de zeer goed verwarmde tent! Vanuit de kou naar tropische omstandigheden. Maar het zingen ging mooi. De dirigent ontving links en rechts vanuit het publiek complimenten voor de gezongen liedjes. Een prachtig optreden dus. Van; kon beter, naar beter en best!

Reactie schrijven

Commentaren: 0