Aan boord van de Prins Willem-Alexander

Geen repetitie maar een optreden aan boord van de Prins Willem-Alexander. De dinsdag na het geslaagde jubileumconcert waren we gevraagd om een optreden te verzorgen op dit bijzonder mooie schip. Dit vakantieschip verzorgd volledig verzorgde reizen voor gehandicapte mensen. Het schip is eigendom van de Stichting Varende Recreatie en is aangewezen op sponsorgelden om in de vaart te blijven.

Klokslag 19.30 startten de Skúmkoppen met een gevarieerd programma om de gasten met hun begeleiders en vrijwilligers te vermaken. Onder leiding van dirigent Jan Deelstra en speaker (alias onze kok) Leo Tersmette hebben we 2 blokjes met vrolijke liederen neergezet. Gezien de vreugde en enthousiasme van de toehoorders weer een geslaagd optreden. Een mevrouw op de eerste rij souffleerde meerdere malen onze dirigent, maar Jan ging mooi zijn eigen gang.

Rest nog te vermelden dat 6 koorleden 's middags met een aantal gehandicapte opvarenden een rondrit hebben gemaakt door de binnenstad van Harlingen. Als dank mochten zij 's avonds aanschuiven aan het diner aan boord.

Reactie schrijven

Commentaren: 0