25 jaar Skúmkoppen

 

Het Harlinger zeemanskoor De Skúmkoppen bestaat dit jaar 25 jaar. In het kader van dit jubileum togen een flink aantal leden met partners zaterdag 14 september richting Uden in Brabant.

 

Samen met de oprichter Ad Broos, thans woonachtig in Uden, werd er met het plaatselijke zeemanskoor HaveNLoos een uniek concert georganiseerd. Op de Markt in Uden traden beide koren afwisselend op met een spetterende samenzang van beide koren tot slot. Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door een aantal plaatselijke sponsoren, dank hiervoor.

 

Na afloop stond er een heerlijk buffet klaar in de plaatselijke Van der Valk hotel. Brabantse nachten zijn lang, wel het werd inderdaad een feestelijke avond tot in de kleine uurtjes. Op zondag hebben de Skúmkoppen nog een concert verzorgd in het kader van de festiviteiten van 75 jaar bevrijding.

 

Na het nuttigen van de traditionele Brabantse worstenbroodjes gingen de leden met partners voldaan richting Harlingen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0