Van dorp tot kust

De maand mei was voor de Skúmkoppen naast repeteren ook regelmatig optreden, zoals in het vorige nieuwsblokje al werd vermeldt. Zondag 26 mei waren we te gast in Castricum. Hier wordt elke twee jaar een korenfestival georganiseerd. Dit jaar waren er 22 koren in allerlei variaties.

Met drie blokken van 20 minuten hebben wij ons goed gepresenteerd in deze regio.

Doordat de locaties behoorlijk ver uit elkaar lagen werden we met plaatselijk vervoer steeds verscheept. In ons 25-jarig bestaan zijn we nog nooit per huifkar vervoerd. Hier dus wel.

Het werd een gevarieerd optreden op bijzondere locaties. Het laatste optreden vond plaats op de veranda van een strandtent. Skúmkoppen op de veranda en in de branding van de Noordzee. Zie de foto's in de fotogalerie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0