Twee optredens binnen vier dagen

Zaterdag 11 mei togen we met een flinke ploeg zangers en een tiental groupies richting Oldenzaal. We waren uitgenodigd voor het smartlappen/shantyfestival aldaar. Dit festival werd voor de tweede keer georganiseerd en wij zijn beide keren aanwezig geweest. In tegenstelling tot vorig jaar, toen met zomerse temperaturen, was het deze dag niet bepaald warm. Toch werd het een gezellige dag met veel gezang en tussendoor een hoop gezelligheid (zie de foto's in de fotogalerie).

Woensdag 15 mei liep er in Harlingen een cruiseschip binnen met Amerikaanse toeristen. De gemeente had ons uitgenodigd om op "Amerikaans" grondgebied act de presence te geven. Het werd een optreden in een gebouw met een prachtige akoestiek. Zeker de moeite waard om hier nog eens een optreden te verzorgen. Hopelijk dan met meer publiek.

Reactie schrijven

Commentaren: 0