Opening Bruine zeilvlootseizoen Harlingen

Dit jaar waren er meer shanty en zeemanskoren present dan in voorgaande jaren. Nu deden naast de Stuyvesant Sailors en de Skúmkoppen, ook de Enkhuizer Slappetouwtjes,  de Gaeld'r Ierse/Schotse folk groep (4 personen),  het Abel Tasmankoor, de Beverwijkse Harmoniekapel en de dansgroep Las Veteranas Neder-Salsa mee aan de opening van het Bruine Vloot seizoen. De zeezijde van de Zuiderhaven was omgetoverd tot een nautische markt met van alles en nog wat in de aanbieding. Uiteraard waren de Bruine Zeilvloot schepen het middelpunt van deze zonnige maar helaas wat frisse zaterdag. Maar de sfeer was prima en de opkomst van het publiek viel niet tegen. Kortom het werd een gezellige middag opgeluisterd met hier en daar een bijzonder sneeuwbuitje maar bovenal veel zeemans- en shanty liederen passend bij dit mooie evenement. De Skúmkoppen hebben samen met de andere koren, folkgroep en de Salsa dansgroep wederom een plezierige en muzikale bijdrage mogen leveren aan dit sfeervolle, maritieme openingsfeestje.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  LEBER PHILLIPE (woensdag, 14 augustus 2019 22:20)

  Hallo meneer en mevrouw
  Op zoek naar een lening? Om uw bedrijf te runnen of te onderhouden

  een bedrijf of om een appartement te kopen of om uw terug te betalen

  schuld. Mijn financiële adviseurs in samenwerking met de banken. Wij zijn u

  een krediet aanbieden binnen 72 UUR; Ik hoor je geven. Wij hebben

  diensten.
  - PERSOONLIJK KREDIET
  - ONROEREND GOED KREDIET
  - BEHUIZINGSCREDITS
  - AUTO KREDIET
  - TERUGBETALING VAN DE SCHULDEN
  - KAPITAAL- EN ARTISTIEK KREDIET
  - Overige tegoeden etc.
  Ons rentepercentage is 3%, u kunt per e-mail contact met ons opnemen. de

  minus 10.000 EUR0, tot 900.000 EUR0 Voor uw leningaanvragen;
  E-mail: "leber.p@yahoo.com"
  WhatsApp: +33751364257