Ammeroetoe opname

Op zaterdag 6 april jl. werd voor de promotie van de actieve wijkvereniging Nieuw Zuid voor Plan Zuid het Ammeroetoe lied opgenomen. Het dameskoor de Boegspetters en een afvaardiging van het zeemanskoor De Skúmkoppen hadden zich aangemeld om het refrein te zingen. Anneke had de coupletten als soliste inmiddels ingezongen. Het werd eventjes een spannende start bij de korte repetitie met beide koren maar al snel klonk het refrein als een klok en konden de opnames beginnen. Na drie keer stond het refrein op tape. Omstreeks 11.00 uur stond onze burgemeester Roel Sluiter klaar om als "professionele dirigent" beide koren te dirigeren waarbij de soliste Anneke ook haar coupletten zong. Een en ander werd live op genomen op het voormalige schoolplein van gebouw C van de RSG.

Een bijzonder optreden, met een rouwrandje, aangezien de initiatiefnemer Wim Lakmaker nog geen twee weken eerder op 63-jarige leeftijd plotseling kwam te overlijden. Desondanks is zijn doel gerealiseerd en is de promotie voor de wijkvereniging vastgelegd. De Skúmkoppen waren erbij!

Reactie schrijven

Commentaren: 0