Afscheid Siep Poelsma

Zondag 24 februari j.l. is Siep rustig ingeslapen. Dinsdag 12 februari j.l. heeft het bijna voltallige koor, op zijn verzoek, in de Spiker een optreden verzorgd. Dit was Siep zijn uitdrukkelijke wens om nog eenmaal met de Skúmkoppen te zingen. Deze avond heeft hij enorm genoten om onder zijn geliefde koormaten te vertoeven. Ook het derde blokje was hij van de partij.  Zo bewaren wij goede herinneringen aan een fijn koorlid. Zaterdag 2 maart hebben wij op gepaste wijze afscheid genomen van Siep, met mooie gezongen liederen uitgezocht door hem. Het koor moet wederom een goede solozanger missen. Siep, wij wensen jou een behouden vaart.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jannie Poelsma (vrijdag, 22 maart 2019 09:14)

    Het was een avond die voor altijd in mijn geheugen blijft.
    Skuumkoppen het was fantastisch.
    Bedankt.