Bijzonder eerste optreden in 2019

Ons ernstig zieke koorlid Siep Poelsma ligt in het Hospice in zorgcentrum De Spiker. Voor hem het eindstation......de laatste halte. Siep had een grote wens. Of De Skúmkoppen voor hem zouden willen komen optreden. Natuurlijk, geen enkel probleem.

Dus stond het bijna voltallig koor afgelopen dinsdag in vol ornaat in de aula van De Spiker, want niet alleen Siep en zijn familie maar ook de bewoners van De Spiker waren uitgenodigd voor het pro deo optreden. Het werd een sfeervol en met humor doorspekt optreden waarbij diverse liederen die Siep als solist zong ook nu werden gezongen. In het tweede blokje werd Siep bij zijn bas sectie geparkeerd en zowaar zijn stem kwam los en Siep zong uit volle borst mee. Geweldig. Een prachtige muzikale avond werd besloten met diverse bedankt woorden en ook Siep sprak zijn dank uit aan het koor en de organisatie. We hopen dat Siep nog een tijd in ons midden mag verkeren.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ernst Terpstra (zondag, 17 februari 2019 18:45)

    Ik heb het verslag in de HC gelezen en wist niet dat de situatie zo ernstig was . Een geweldig iets wat jullie voor hem en zijn familie hebben gedaan dat heeft hij wel verdient .
    Gr Ernst Terpstra