Optreden bij familie bijeenkomst

Ons koor was in oktober jl. uitgenodigd om op zaterdag d.d. 22 december een optreden te verzorgen bij een familie bijeenkomst in  het dorpje Skuzum oftewel Idsegahuizum. De familie had daar een boerderij afgehuurd om er gezamenlijk met elkaar de Kerstdagen door te brengen. Om de sfeer te verhogen was men op het idee gekomen om de Skúmkoppen uit te nodigen. Met een afvaardiging van 24 koorleden, twee muzikanten en een dirigent melden wij ons omstreeks 16.15 uur aan bij de boerderij.

De boerderij toonde een warme uitstraling maar binnen op de deel bleek het frisser dan wij bevroeden. Een hete luchtkanon deed haar z'n best maar was niet opgewassen tegen het aantal kubieke meters ruimte om op te warmen.  Daarentegen was de ontvangst door het  familiegezelschap warm en hartelijk. De "smeermiddelen" deden de kou snel vergeten. De Skúmkoppen zijn niet van suuker nou en zijn wel wat gewend!  In een sfeervolle ambiance  zongen we twee keer een blokje met een ruime pauze er tussen in voor het verzorgen van  de droge keeltjes. De stemming en sfeer werd steeds beter.........

Na het tweede blokje werden we bedankt voor het mooie en gezellige optreden en kregen we de toezegging om over omstreeks drie en een halfjaar als de gastheer zijn pensioengerechtigde leeftijd hoopt te halen te komen optreden op zijn feestje op het Noordzee strand in de buurt van Wassenaar. We zullen het zien.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  LEBER PHILLIPE (woensdag, 14 augustus 2019 22:28)

  Hallo meneer en mevrouw
  Op zoek naar een lening? Om uw bedrijf te runnen of te onderhouden

  een bedrijf of om een appartement te kopen of om uw terug te betalen

  schuld. Mijn financiële adviseurs in samenwerking met de banken. Wij zijn u

  een krediet aanbieden binnen 72 UUR; Ik hoor je geven. Wij hebben

  diensten.
  - PERSOONLIJK KREDIET
  - ONROEREND GOED KREDIET
  - BEHUIZINGSCREDITS
  - AUTO KREDIET
  - TERUGBETALING VAN DE SCHULDEN
  - KAPITAAL- EN ARTISTIEK KREDIET
  - Overige tegoeden etc.
  Ons rentepercentage is 3%, u kunt per e-mail contact met ons opnemen. de

  minus 10.000 EUR0, tot 900.000 EUR0 Voor uw leningaanvragen;
  E-mail: "leber.p@yahoo.com"
  WhatsApp: +33751364257