Optreden Shantyfestival Akkrum 2018

Op zaterdag 1 september jl. werd de inmiddels traditionele jaarlijkse shantydag in Akkrum gehouden. Er doen meestal 10 koren aan mee. De Skúmkoppen kwamen voorheen ieder jaar op deze shantydag, maar nu om het jaar vanwege een wijziging in het beleid van de organisatie. Maar ook voor ons koor is het inmiddels een jarenlange traditie dat we acte de présence geven op dit sfeervolle shantyfestival. 

Onder perfecte weersomstandigheden konden de toeschouwers genieten van alle koren en natuurlijk De Skúmkoppen met hun ruim en veelal meerstemmig gezongen repertoire. De tijd per optreden vloog om (iets aan de korte kant) en de middag werd vanaf 16.30 uur tot 17.30 uur afgesloten met de samenzang van alle koren in twee etappes op de Tjerkebleek naast de kerk.  Hierna volgde nog voor de liefhebbers een smakelijk Captains diner.  Het was, met dank aan de weergoden, weer een  mooie en gezellige shantydag.

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  LEBER PHILLIPE (woensdag, 14 augustus 2019 22:44)  Hallo meneer en mevrouw
  Op zoek naar een lening? Om uw bedrijf te runnen of te onderhouden
  een bedrijf of om een appartement te kopen of om uw terug te betalen
  schuld. Mijn financiële adviseurs in samenwerking met de banken. Wij zijn u
  een krediet aanbieden binnen 72 UUR; Ik hoor je geven. Wij hebben
  diensten.
  - PERSOONLIJK KREDIET
  - ONROEREND GOED KREDIET
  - BEHUIZINGSCREDITS
  - AUTO KREDIET
  - TERUGBETALING VAN DE SCHULDEN
  - KAPITAAL- EN ARTISTIEK KREDIET
  - Overige tegoeden etc.
  Ons rentepercentage is 3%, u kunt per e-mail contact met ons opnemen. de
  minus 10.000 EUR0, tot 900.000 EUR0 Voor uw leningaanvragen;
  E-mail: "leber.p@yahoo.com"
  WhatsApp: +33751364257

 • #2

  Raul Marcos (vrijdag, 15 januari 2021 13:48)

  Ich würde ohne Vorbehalt empfehlen, mit Frank Loan Services zusammenzuarbeiten, wenn Sie auf dem Markt für eine Hypothek sind. Ich habe mit vielen Maklern gesprochen, als ich online für mein Hypothekendarlehen eingekauft habe. Vom ersten Kontakt an konnte ich feststellen, dass er der Typ ist, dem ich vertrauen kann, um die beste Entscheidung für mich und meine Familie zu treffen. Sie bieten sowohl kurze als auch lange Laufzeiten Ausleihe innerhalb von 1-30 Jahren Kreditlaufzeit, mit oder ohne Sicherheiten, aber ohne Bonitätsprüfung, und ihre Dienstleistungen sind schnell, zuverlässig und vertrauenswürdig, da sie von mir im Gegensatz zu anderen Unternehmen getestet und vertrauenswürdig sind. Ihre Dienstleistungen umfassen Refinanzierungskredite, LKW-Kredite, Bildungskredite, Studentenkredite, Privatkredite, Autokredite, Schuldenkonsolidierungskredite, Geschäftskredite, besicherte und ungesicherte Kredite, Hypothekendarlehen, Wohnungsbaudarlehen und sie bieten Kredite zu einem sehr erschwinglichen Zinssatz von an 2% Interessenten sollten ihn freundlicherweise per E-Mail kontaktieren: k.frankloans@gmail.com

 • #3

  WILSONTRADESZONE (woensdag, 31 maart 2021 17:21)


  Möchten Sie lernen und mit Bitcoin und anderen Krytowährungsinvestitionen verdienen? Wenn ja, kontaktieren Sie uns unter whats-app: +27633586789 oder per E-Mail: wilsontradeszone@gmail.com, um zu erfahren, wie Sie beginnen können

 • #4

  Dora Smith (woensdag, 30 maart 2022 08:54)

  I would strongly love to recommend the services of the best team of dark web hackers. They are professional and very discreet in carrying out their jobs, they have the best customer service agents and satisfaction at heart. If you have any services you wish to contact them for, go on info@albertgonzalezwizard.online / Whatsapp +31684181827 or Telegram: +31687920980. They help track and monitor your cheating partner's phone without his idea, clear or erase criminal records as well as repair a bad credit score, all social media hacks,funds recovery and many others.

 • #5

  Ian Berridge (zondag, 11 september 2022 15:48)

  We are genuine certified Financial Instrument providers. Presently, we only focus on BG/SBLC for Lease and purchase purposes. Our Lease BG/SBLC is 4+2% and purchase at 32+2%.

  Kindly contact us for our procedures and be sure that we would respond within 48hrs maximum.

  For further inquiry contact: BERRIDGE, Ian

  Email: bizfinleasingltd@gmail.com