Tall Ships Race 2018

Op vrijdagmiddag d.d. 3 augustus presenteerde meester Bram zijn speciaal geschreven lied Harling my Darling op het hoofdpodium van Sail. Een deel van onze koorleden zong het refrein mee. Een bijzonder moment. 

Voor dit Sail festijn was op zaterdag en zondag ook een shantyfestival georganiseerd

Er deden in totaal 15 Shantykoren aan mee. Natuurlijk mochten de Skúmkoppen  bij deze "thuiswedstrijd" niet ontbreken. Op zowel de zaterdag als ook op de zondag werd iedere dag twee keer door ons koor een optreden verzorgd. En aan publieke belangstelling geen gebrek. De locaties van optreden waren goed ingepland. Zaterdag's op de Zuiderhaven en zondag's op de Grote Bredeplaats.

Op  de zondagmiddag presenteerden we bij ons laatste optreden nogmaals het lied Whale of a fountain (speciaal geschreven door Cambell vanwege de opening van de stadsfontein). Ook zongen we tezamen met meester Bram het speciale Sail lied Harling my Darling. Met vier mooie optredens en het optreden met meester Bram heeft ons koor zich weer prima op de kaart gezet.

Onder ideale weersomstandigheden werd het Sail festijn alles bij elkaar een prachtige happening welke op maandag 6 augustus in stijl werd afgesloten met het uitwuiven van alle deelnemende Tall Ships. Wellicht over vier jaar weer een maritiem feestje?

Reactie schrijven

Commentaren: 0