Optreden bij opening Nationale Museumweek in Harlingen.

Op vrijdagavond 13 april jl. werd vanwege de landelijke Nationale Museumweek in Harlingen een bijzondere openingsact gepresenteerd.  De openingsact vond plaats bij de Drie bruggen op het water in de Singel. Onder het toeziend oog van vele Harlingers en genodigden werd een presentatie in 3 D weergegeven van een replica van de Halve Maen vlak boven het water. Het schip waarmee men in de Gouden eeuw Amerika ontdekte en Nieuw Holland en het latere New York werden gesticht. Tijdens de Nationale Museumweek wordt er in veel musea aandacht geschonken aan de Gouden eeuw. In Harlingen werd dit middels een speciaal 3 D project onder de aandacht gebracht. Een bijzonder moment. De Skúmkoppen waren er bij en zongen voor de opening in een sfeervolle ambiance het publiek toe.

Een uitgebreide fotoreportage vindt u bij Fotogalerie/Optredens.

Reactie schrijven

Commentaren: 0