Nieuwe website

Wij (Hermanus Wever en Geert v.d. Molen) zijn blij dat vandaag een totaal nieuwe website van de Skúmkoppen zichtbaar is geworden. In drie dagdelen hebben wij in de maand januari cursus gehad in webdesign en web beheer. Wij hebben deze cursus gevolgd bij pro123 in Drachten.

 

Eigenaar Willem Helfrich heeft ons in begrijpelijke taal wegwijs gemaakt in het beheren van de website. Wij zijn druk bezig om de website zoveel  mogelijk te vullen,  en up to date bij te houden. Wij werken er hard aan. We hopen dat de website in de toekomst ook veelvuldig door onze koorleden wordt geraadpleegd.

 

We gaan proberen om zo actueel mogelijk te zijn en hebben daarbij ook de steun nodig van de koorleden. Elk advies en inbreng is meegenomen. Wij gaan ermee aan de slag en hopen er iets moois van te maken.

 

We hebben zoals al eerder gemeld cursus gehad bij pro123. Wij bevelen dit bedrijf van harte bij u aan voor website ontwerp en beheer. Zie de site www.pro123.nl

 

Veel leesplezier en graag dit bericht delen via onderstaande buttons.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Rein Roosna (vrijdag, 02 februari 2018 23:35)

    Vind bij benaming smoelen boek de Waadhoek niet correct moet Franeker zijn is mijn idee