Het volgende optreden

Nog geen week later al het tweede optreden. Op woensdag 24 januari jl. was bijna het volledige koor present bij ons optreden in Wooncentrum Almenum in Harlingen. Tijdens de sfeervolle avond werd met een volle zaal genoten van de diverse Nederlandse en Friestalige liedjes met als thema, zeelieden, vissen,  vrouwen, liefde, drank en zware arbeid op het schip.

 

Tijdens het optreden werd uitleg gegeven over de inhoud van de gezongen liedjes. Ook werden enkele buitenlandse shanty’s ten gehore gebracht waarbij het Russische lied “Avond op de rede” natuurlijk voor kippenvel zorgde. Daarnaast was het stemmige lied een “Haven van Rust” ook een mooi nummer om mee af te sluiten,  voor elk wat wils. Het publiek was onder de indruk en vond het een geslaagd optreden en voor herhaling vatbaar uiteraard.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0